fbpx

Andreja Novak

Tel: 090 77 86

SMS: Vpišite AND Vaše Vprašanje na številko 3600

Nikoli nisem imela vizitke, ker sem se celo življenje učila in se še, tako da bi morala vedno znova delati nove vizitke in si gor dajati nove nazive.
Od mojega prvega najljubšega dela – obrezovanja sadnih dreves sem prešla skozi različne službe, izkušnje in pridobila številna alternativna in uradna, konvencionalna znanja, ki jih vsa povezujem in zato na vaše probleme, težave ali izzive v življenju pogledam iz različnih vidikov, zato vedno najdem rešitve. Res je, da je za vse potreben čas in da so nekatere rešitve plod težav iz bližnje preteklosti, zato te rešimo hitreje. Lahko pa so težave plod energijskih blokad, ki jih s sabo nosite že življenja, za te potrebujemo malo dlje časa, vendar se pozitivni rezultati kažejo že med samim procesom.

Vsaj  enkrat si zares želim napisati seznam mojih znanj, ki sem jih z raziskavami in praktičnim delom pa tudi z obiski različnih delavnic (predvsem tujih predavateljev) obiskala v teh 23 letih, odkar se zavestno ukvarjam s sabo in svetom okoli mene, zato bo ta seznam kronološko zasnovan z opombami, zakaj in kako.

Z Andrejo  se lahko pogovorite v živo preko telefona, pokličite številko 090 77 86

Pošljite SMS na sledeči način:
Vpišite AND presledek Vaše Vprašanje na številko 3600

cena sporočila je samo 4.49€/sms z ddv

V samem začetku izobraževalnega sistema bi me sedaj ožigosali za hiperaktivno, takrat na srečo je še bilo normalno, da so otroci zvedavi in da ne morejo pri miru sedeti, saj je mojo predšolsko vzgojo prevzela moja babica – »omica«, ki je bila zeliščarka, odstranjevala je ječmenčke (izrastke na očeh) z zamahi rok in skrbela za mojo povezavo z energijami, saj je v njih neizmerno verjela in sodelovala. Umrla je star 94 let in do zadnjega dne bila aktivna in predana svojemu poslanstvu – pomoči drugim.
V družini smo bile same ženske, mama se je ukvarjala z balajicami in nihali, sestra nas je oskrbovala z pravo literaturo, da smo bili na tekočem z znanji v alternativi in vsak teden smo gostili našo teto Anico, ki je bila daleč poznana vedeževalka.  To je bilo moje gnezdo, kjer se mi je zdelo popolnoma naravno, da ima vsak nekatera zanimanja in talente za delo z energijami.

V srednji pedagoški šoli (vmes je postala Gimnazija Celje Center) sem  veliko odmorov (pa tudi šolskih ur) računala karmična življenja vsem sošolkam in sošolcem, horoskop je bil moja domena ves čas in polega rednega učenja smo se alternativno izobraževali sproti, vsak dan.

Z Andrejo  se lahko pogovorite v živo preko telefona, pokličite številko 090 77 86

Pošljite SMS na sledeči način:
Vpišite AND presledek Vaše Vprašanje na številko 3600

cena sporočila je samo 4.49€/sms z ddv

Nadaljnji študij sem nadaljevala na  kmetijstvu, smer sadjarstvo –vinogradništvo, saj sem se želela učiti neka trajna znanja in ne nekaj, kar se letno spreminja. Teme so mi bile čudovite, priznam pa, da sem ves čas uporabljala nihalo pred izpiti, saj sem z njegovo pomočjo vedela, katera vprašanja bodo na izpitih.
Tik pred zaključkom diplomske naloge in zadnjih izpitov sem imela prometno nesrečo, ki me je zaustavila za leto dni in takrat sem začela bolj intenzivno s študijem barv, ki je postal moja obsesija ves ta čas. Prejela sem zanimive ideje (od energij) in razvijam ter pripravljam jih ves ta čas.

V samih začetkih sem se učila refleksoterapije pri Dr.Mileni Plut Podvršič, s katero smo imeli tudi društvo Art Angel, kjer smo raziskovali metode po svoji učinkovitosti. Organizirali smo delavnice po čakrah in učila sem se vsega, kar je prišlo mimo mene.

2001 sem srečala tehniko pransko zdravljenje, ki mi je bila orodje za preverjanje mojih idej in za hitro in učinkovito pomoč drugim. Takrat so začeli ljudje pritiskati in prihajati na zdravljenja, ne štejem in ne vem več, koliko jih je zares prišlo, vendar  sem vedno imela v sebi misel, da če samo enemu pomagam, da pride do boljšega življenja, ima vse skupaj potem smisel. In bilo jih je več kot eden.

Ogromno živali je prišlo na mojo pot in sčistila sem jim energije, enostavno,  ker so to preprosta in čista bitja. Če bi sedaj izbirala, je moj idealni poklic: energijska maserka malih živali, kar bom začela početi takoj, ko bom imela nekaj časa J

V tem času sem se naučila tudi:

  • uporabljati svoj glas za zdravljenje
  • uporabljati in programirati kristale z najvišjimi nameni za življenje
  • zdraviti srce in Dušo
  • delati regresije v pretekla Življenja (ISIS)
  • zdraviti domove in energije prostora in okolice ter delati dober feng shui
  • izumila Life box in dizajnirala Astro stol, O-Life in druge energijsko zdravilne pripomočke

S ponovnim srečanjem moje učiteljice  Fe Pacheco  (pred 18 leti mi  je dala temeljna znanja o jasnovidnosti in izgradnji antakarana v svojih energijah, kar sem počela vse do sedaj), sem se naučila nove Scalarpranske tehnike, ki je ojačala moje energije in pozitiven vpliv Scalarne energije je v tem času aktiviral moje življenje na polno.

Super mi je, ker sedaj lahko pomagam tudi bolnikom z demenco (ki smo jo prej lahko samo preprečevali, ko pa je bolezen že napredovala, pa nismo imeli pravega orodja). Prav tako hitreje razrešujemo zagate ob rakavih boleznih.
V času dela s skalarno energijo sem izumila nekaj odličnih terapij – MAVRIČNO TERAPIJO, ZLATI STIK, že nekaj let pa izvajamo tudi MESEČNE PODPORE za posel in družine, kjer ves čas nadgrajujemo svoja znanja.

Vmes sem za lastno uporabo se poglobila v Astrologijo, ki me je tako prevzela, da jo sedaj uporabljam pri vseh konceptih delovanja.

Tehnično – uradno pa sem diplomirani dizajner in modni stilist, kjer nisem mogla mimo mojih globljih znanj, saj sem v tem času izumila Astrostol in s prijateljico razvila Astrofashion.

Ogromno dela je še pred mano, saj se svet in energije odpirajo, zato ne čakajte, če menite, da vam lahko pomagam na vaši poti, sedaj je čas, ko sem še tu.

Z Andrejo  se lahko pogovorite v živo preko telefona, pokličite številko 090 77 86

Pošljite SMS na sledeči način:
Vpišite AND presledek Vaše Vprašanje na številko 3600

cena sporočila je samo 4.49€/sms z ddv

Andreja Novak
Barve in Barvne Terapije (Kromoterapije), Energijsko čiščenje čaker in prostorov, Skalar Pranoterapija, Scalar Nevro Terapija, Psyhic self Defence, Scalar Cancer Terapija, Pranoterapija, Pranopsihoterapija, Kristaloterapija, ISIS – terapije preteklih življenj, Zdravljenje Srca in Duše, Feng Shui, Zvočne terapije, Zdravljenje notranjega otroka, Energijske zaščite, Harmonizacija odnosov, Harmonizacija Višjega Jaza in Točke Materije.

Oznake: