fbpx

Astrologinja Aleksandra

Tel: 090 77 86

SMS: Vpišite ASTRO Vaše Vprašanje na številko 6060

Sem Aleksandra, psihološka astrologinja z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju svetovanja ljudem na različnih življenjskih področjih. Izpopolnjevala sem se tudi na področju medicinske, horarne, karmične in astrologije partnerskih odnosov, kar mi daje kompletno sliko osebe, ki se obrne name. Tako lahko skupaj rešujeva težave, ki so zanjo v danem trenutku najbolj pomembne, bodisi izboljšanje družinskih in partnerskih odnosov, napredovanje ali menjava službe, odpiranje lastnega podjetja, kaj se dogaja na področju psihofizičnega počutja in še veliko drugih situacij v katerih se znajde.

Astrologija je dobro orodje za krmarjenje skozi življenje in kompas, ki nam pokaže, kje se trenutno nahajamo ter sugerira, kako se je najboljše odločiti v danem trenutku.

Z Astrologinjo Aleksandro  se lahko pogovorite v živo preko telefona, pokličite številko 090 77 86

Pošljite SMS na sledeči način:
Vpišite ASTRO presledek Vaše Vprašanje na številko 6060

cena sporočila je samo 4,49€/sms z ddv

Psihološka astrologija pokaže predvsem naš notranji psihični ustroj, karakter in naše danosti, ki so nam na voljo, da bi čim bolje preživeli svoje življenje. Hkrati nas opomni tudi na naše neprijetne lastnosti in potlačena čustva, ki so lahko tudi v povezavi s karmično preteklostjo in v tem življenju prinašajo blokade, strahove, fobije ipd, ko se aktivirajo tranzitnimi in progresiranimi prehodi planetov.

Vsako težko obdobje se enkrat konča. Astrologija nam pri tem pomaga, da se izognemo težjim posledicam in celo vzpodbuja, da se osredotočimo na druga področja, ki so za nas v danem trenutku pomembna, a se tega ne zavedamo. Lahko pa nam prinesejo nepričakovane spremembe v našem življenju – na bolje.

S pomočjo ustvarjalno vizualizacijskih tehnik po metodi Silva, vam te spremembe pomagam doseči v čim krajšem času in v skladu z vašimi pričakovanji.

Vsak človek je unikat in vsak nosi v sebi večjo moč, kot se zaveda.

Z Astrologinjo Aleksandro  se lahko pogovorite v živo preko telefona, pokličite številko 090 77 86

Pošljite SMS na sledeči način:
Vpišite ASTRO presledek Vaše Vprašanje na številko 6060

cena sporočila je samo 4,49€/sms z ddv