fbpx

Mateja Cvetko

Tel: 090 77 86

SMS: Vpišite PRANA Vaše Vprašanje na številko 6060

Vedno me je privlačilo ezoterično, ko sem bila v srednji šoli je bilo to takrat nekaj zelo posebnega in skrivnostnega, takrat sem brala Karmo in Avro, to sta bili edini reviji na to temo. Drugače se o tem ni govorilo, je bilo zavito v skrivnost.

Povod, da sem se začela s tem ukvarjati je bila terapija pri Andreji, do katere sem prišla slučajno in čisto brez pričakovanj, kjer mi je ob koncu rekla, da se lahko to vsak nauči in pri meni se je zgodilo: jaz tudi.

Ko sem se pranske tehnike naučila, sem vsak dan naredila terapijo sebi in še komu, ki sem ga v to prepričala in po prvi terapiji mi je prijateljica poslala čez nekaj časa sms: Mateja danes sem kot roža, ki jo je nekdo po dolgem času zopet zalil, še vedno v dvomih o svojem znanju sem mislila, da me malo zafrkava, po zagotovilu, da se super počuti, je moje navdušenje še rastlo in s terapijami sem z veseljem nadaljevala.

Z Matejo  se lahko pogovorite v živo preko telefona, pokličite številko:
090 77 86

Pošljite SMS na sledeči način:
Vpišite PRANA presledek Vaše Vprašanje na številko 6060

cena sporočila je samo 4.49€/sms z ddv

Takrat sem imela kar nekaj težav s kožo in z alergijami, kar sem si z rednimi terapijami pozdravila do take mere, da sem prenehala z jemanjem tablet in z mazanjem s kortikosteroidnimi kremami, za katere je splošno znano, da bolj škodijo, kot koristijo in ne odpravijo vzroka ampak samo omilijo težavo. Ko začneš enkrat s terapijami in delom na sebi, se potapljaš vedno globlje v sebe in vedno znova naletiš na težave, ki jih je še potrebno rešiti. S pransko tehniko in z vsemi 4 stopnjami (osnovna, barve, psihoterapija in kristaloterapija) sem prišla naredila ogromen napredek v zdravju, počutju in čutenju sebe, nekaj je pa še vedno manjkalo. Takrat sem spoznala šolo Clairvision, kjer sem se naučila meditacijske tehnike in odprave blokad s pomočjo ISIS-a, kar še vedno redno izvajam, saj na ta način sprostim različne čustvene naboje, po katerih delujem, v resnici pa se jih niti ne zavedam.

Vse to mi je pomagalo, da lažje komuniciram, da se znam ponovno odpreti ljudem, da ne prevzemam več bremen od drugih, najmočnejše pa je bilo spoznanje, ki je v teoriji vsem jasno, da lahko spremeniš samo sebe in svoj pogled na drugega ter da sem jaz odgovorna za to, kako se počutim.

Vse to, kar sem se naučila uporabljam tudi pri svojem delu, največ delam osebnih in družinskih mesečnih podpor na daljavo, ter pranskih terapj v kombinaciji z  aqua detox aparatom. Pri pranski tehniki mi je všeč ravno to, da enako močno deluje tudi na daljavo, kot v živo.

Z Matejo  se lahko pogovorite v živo preko telefona, pokličite številko:
090 77 86

Pošljite SMS na sledeči način:
Vpišite PRANA presledek Vaše Vprašanje na številko 6060

cena sporočila je samo 4.49€/sms z ddv

Kljub temu, da vem kaj vse lahko narediš s tem energijskim zdravljenjem sem zelo vesela, ko me stranke pokličejo in z navdušenjem povedo, npr. kako zelo je napredovala vnukinja, odkar delamo z njimi, da se v vrtcu samo čudijo, kaj se je zgodilo z njo…

Ter sporočilo žene: Hvala vam za vse in prosim za podporo  še naprej.
Razlika pri možu je kot dan in noč. On je sedaj dan.

In mame:  Terapije in podpore ki jih delate sinu  vedno padejo na plodna tla.

Ter hčerke: Starša sta zelo ok, spala celo noč, mama je tako ok, da je odšla k frizerju

Zaradi tega in ljudi, ki se vračajo, da jim prečistimo del bremena, da lahko gredo lažji naprej in zaradi sprememb, ki jih živim sama, vem da sem na pravi poti.

Pranoterapija, Energijska podpora družini, otrokom in nosečnicam, Kristaloterapija, Energijsko čiščenje čaker in prostorov, Skalar Pranoterapija, Pranoterapija, PranoPsihoterapija, Kristaloterapija, Energijske masaže 5 elementov, Energijske masaže Duše Višjega Jaza, Zdravljenje z Merlinom, Energijske zaščite, Harmonizacija odnosov, Harmonizacija Višjega Jaza in Točke Materije.

Z Matejo  se lahko pogovorite v živo preko telefona, pokličite številko:
090 77 86

Pošljite SMS na sledeči način:
Vpišite PRANA presledek Vaše Vprašanje na številko 6060

cena sporočila je samo 4.49€/sms z ddv

Oznake: