fbpx

Scalarprana

Skalarprana so zelo napredni koncepti, načela in tehnike, ki so usmerjene v hitrejši in kakovostni način zdravljenja.
Tehnika vam pomaga pri reševanju kroničnih in resnih tegob. Prav tako gre za se uravnotežje in uskladitev vseh  teles (duhovno, mentalno, astralno, eterično, fizično).

Scalarprana Nevrotherapy

Ste bili kdaj v bližini nekoga s poškodbo živcev, da ne omenjamo možganske poškodbe, in ste se verjetno vprašali, kako se ta oseba znajde v vsakodnevnih dejavnostih vsakdanjega življenja, še posebej, ko bolezen postane kronična ali napreduje v višje faze.
Lahko je to izguba spomina, paraliza, usklajevanje in težave z ravnotežjem ali drugi živčni znaki in simptomi. Vsi ti simptomi hromitve in izčrpavanja so ponavadi posledica umiranja živčnih celic.
Živčni sistem je kot informacijska avtocesta, kjer se podatki premikajo hitreje, kot utripajo veke na očeh.
V bolezni pa se komunikacijske poti zablokirajo, poškodujejo in to povzroči poškodbo nevrološkega sistema. Šele ko se sistemu povrne zdravo stanje, lahko um in teli ponovno izkušata optimalno dobro počutje!
Medtem ko je v tradicionalni medicini ustaljeni pogled, da je škoda na živcih nepopravljiva, je ScalarPrana Nevroterapija izniči poškodbe in regenerira stanje živčnih celic v možganih, hrbtenici in perifernih živcev.

Scalarprana Cancertherapy

Ali poznate koga, ki ima raka? Veliko jih hitro umre, nekaj preživelih pripovedujejo o bolečinah, izkušnjah, ki jih pridobijo skozi kemoterapijo, radioterapijo ali operacijo in vse to spremlja strah, da bi se rak ponovno pojavil.

Število ljudi, ki umre za rakom, zaskrbljujoče narašča. Kljub medicinskim odkritjim , zares učinkovito zdravljenje, ki bibilo na voljo vsem ljudem, še ni na vidiku.

ScalarPrana terapija nudi učinkovito alternativo dragim , konvencionalnim zdravljenjem raka. Ta dobro opredeljeni protokol dela z energijami je bil oblikovan tako, da telo obudi krepitev telesa in da se moč, energija rakavih celic zmanjša. Tako se usvtarja harmonija zdravja v telesu brez ogrožanja zdravih celic.