Skalar prana

Da ste sposobni učinkovito uporabiti ali vplivati na svojo svetlobo je odvisno od vaše stopnje zavedanja in kako dobro poznate samega Sebe. Pomembnosti tega vpliva v ustvarjanju ravnotežja in usmeritve v življenju ne moremo nikakor zanemariti, saj samo-zavedanje navsezadnje vodi v samo-ojačanje. Ljudje, ki jim manjka samo-zavedanja so vedno v nevarnosti, da jih veter odnese kamorkoli kot listje. Ker ne morejo koristiti svoje svetlobe zavestno se kaos, zmeda in bolezen na različnih nivojih bivanja posledično manifestira kot njihova realnost.

Če se počutite da vaše sedanje zdravstveno stanje in vaše življenje na splošno daleč od tega, kar ste si zamišljali da bo, vam Skalar Prana lahko pomaga stvari obrniti na bolje.

Skalar Prana je združenje dveh naravnih energij, ki jih lahko izkoristimo za večnivojsko zdravljenje skozi tehnike Skalar Prana Terapije. Ko se energija integrira v vašo auro vam pomaga uravnovesiti vaš sistem, še osebej srce in um. Tako lahko bolj inteligentno upravljate vaše misli in čustva, prav tako globlje razumete, kako vaše odločitve vplivajo na vaše življenje in bližnje.

Koncepti in principi Skalar Prana Terapije se uporabljajo na področju psihoterapije, nevrologije, onkologije, blaženju stresa in bolečin, duhovnosti, prav tako pa tudi s kristali, barvami in zvoki in blagostanju.

Skalar Prana Terapija

Skalar Prana Terapija je modalnost zdravljenja, ki izkorišča izjemno moč dveh naravnih energij – Skalarja in Prane.

Skalarna energija je osnovna energija ustvarjanja, ki smo jo ljudje uporabili in absorbirali in energetskega polja ničelne točke oz. Matrice. Je višja oblika energije, ki da moč, skladnost, strukturo in usmeritev prani, ki izvira iz sonca in drugih elementov naravnega sveta.

Skalarna energije se absorbira skozi Skalarne energijske cone (S cone), Prana pa se absorbira skozi energijske centre telesa, ki jih imenujemo čakre.

Koriščenje Skalarne energije nam lahko pomaga živeti srečneje, bolje in bolj polno življenje. Vsakodnevno gojenje ali negovanje te energije lahko hranja visok nivo vaše energije z voljo, da se spopadete z napori in izzivi vsakdanjega življenja.

Za vse, ki imajo fiziološka obolenja in psihološke skrbi, prakticiranje negovanja Skalarne energije lahko olajša in pospeši zdravljenje. Gojenje skalarne energije je lahko ponovni zagon zdravljenja, ko se morda zazdi, da moderna medicina ni uspešna.

Skalarna energija: Za kaj sploh gre?

Škotski matematik James Clerck Maxwell je prvič namignil na obstoj skalarne energije v 18. stoletju, vendar je Nikola Tesla, splošno priznan kot oče Skalarnega elektromagnetizma, dokazal in prikazal njeno delovanje šele desetletja kasneje. Na žalost to revolucionarno odkritje ni nikoli ugledalo luči dneva in Tesla je to skrivnost vzel s sabo v grob. Potencial skalarne energije je bil opisan v mnogih znanstvenih člankih skoraj stoletje kasneje, čeprav izven splošne fizike. Tudi Albert Einstein je nekajkrat omenil skalarno energijo. Skalarna energija je čista energija iz neizčrpnega vakuuma. Raznolik potencial in pomembnost skalarne energije na različna področja, še posebej zdravje in dobrobit, ni samo daljnosežen ampak tudi zelo obetaven.

Uporaba skalarne energije za zdravje in zdravljenje

Skalarna energija ne obstaja samo v “praznem prostoru” vesolja, ampak tudi v celicah v našem telesu. Naše telo črpa energijo znotraj določenega območja, da lahko deluje znotraj optimalnega nivoja. To pomeni, da ko je dotok energije slab telo ne more parirati stresu ali zahtevam, ki so mu naložene, kar posledično pomeni slabšanje zaščitnih mehanizmov proti boleznim, psihološka neravnovesja in celo predčasno staranje.

Skalarna energija se odziva na potrebo telesa po celovitosti in zdravljenju. Raziskave so pokazale, da se lahko regenerira in pozdravi v neskončnost in da lahko prodre skozi kovino in človeške celice, brez da bi izgubila na moči. Glede na te izjemne karakteristike ima skalarna energija globoke aplikacije v celostno dopolnjevanje in obnavljanje oskrbo telesa z energijo, tako da prinaša ravnovesje, harmonijo in dobro počutje.

Proces zdravljenja

Zdravljenje je proces, ki se pojavi na fizičnem, energijskem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju. Ko proces zdravljenja doseže kritično točko, se situacija prevesi na bolje, saj telo doseže dovolj zagona, da obrne bolezensko stanje na bolje. To se lahko zgodi v trenutku (nekateri to imenujejo čudežna ozdravitev), ali pa lahko traja nekaj časa, da oseba predela lekcije in težave pri osebni transformaciji.

Prednosti Skalar Prana Therapije:

  • Očisti in odstrani bolno, negativno energijo, ki povzroča bolezenska stanja in psihološka neravnovesja
  • znova naravna in uravnoteži telo in njegovo elektromagnetno polje
  • pomaga harmonično olajšati pretok energije
  • ublaži stres in depresijo
  • pomaga odstraniti posledice elektomagnetnega onesnaženja
  • raztopi in odstrani energetske blokade
  • pomaga razviti stabilnost in mirnost
  • revitalizira celice in celotno telo
  • poveča moč, inteligenco in sposobnost telesa, da se samo pozdravi