fbpx

TERAPIJE

1. Razstrupljanje telesa  

Ob alergijah, kronični utrujenosti, povišanemu holesterolu, sladkorni bolezni, priporočamo 1 x mes. vsaj 6 mesecev zapored, da telo vzpostavi novo stabilnost imunskega sistema.

Pri rakavih obolenjih ali drugih obolenjih, kjer je sedimentacija povišana priporočamo 1 x na 10 dni vsaj 2 meseca zapored. Pri teh obolenjih prinesite zdravniške izvide s sabo.

2. Pransko zdravljenje in energijski pregled z nasveti  

Pransko zdravljenje temelji na dveh zakonih: zakonu SAMOZDRAVLJENJA in zakonu ŽIVLJENJSKE ENERGIJE. Telo samo ima sposobnost samozdravljenja. Zdravilne procese telesa lahko pospešimo z zvečanjem življenjske energije. S pranoterapijo zvišamo sposobnost telesa, da se  samo pozdravi. Ta tehnika tako temelji na naravnih zakonitostih. Pri glavobolih, zobobolih, bolečinah v mišicah ali želodcu deluje pransko zdravljenje takoj, ob kroničnih težavah in boleznih notranjih organov pa je potrebno več terapij in izginejo v nekaj mesecih.

Priporočamo vsem.

3. Psihoterapija in zaščita čaker                               

Na energijsko telo vpliva vse: kar mislimo, čutimo in vidimo, zato je pranska psihoterapija usmerjena na zdravljenje čustvenih in mentalnih vzorcev, da prečistimo strahove, negativne miselne vzorce, ki vas držijo v preteklosti. S pransko psihoterapijo prečistimo tudi obremenilne vplive okolice, različna sevanja in vse tisto, kar bremeni telo pred popolnim ozdravljenjem. Pri tem svetujemo in razložimo vzorce delovanja, da zmorete sami pretrgati vezi z vzrokom svoje bolezni in spozna, kako s kakovostjo svojih misli in čustev sami ustvarjate okoliščine v svojem življenju. Jeza, denimo, povzroča pransko izčrpanost solarnega pleksusa, to pa pransko zamašitev njegove čakre in sprednje srčne čakre. Posledica tega je slaba prebava, čez daljši čas pa nastane čir na želodcu ali pa ima bolnik težave žolčem in s srcem. Pranska psihoterapija se priporoča po nekajkratnem osnovnem pranskem zdravljenju, vsaj 1 x mesečno za daljše obdobje, ko ustvarjamo spremembe ali želimo odložiti bremena preteklosti.

4. Kristalo-terapija hrbtenice

Z rahlimi pritiski s kristali kamene strele aktiviramo in prečistimo hrbtenico in  glavni notranji energijski kanal, ki je najpomembnejši za notranje ravnovesje v telesu.

Priporočamo vsem, ki imate kakršnekoli težave s hrbtenico, hemoroide, glavobole, obolenja ščitnice, ste kronično utrujeni vsaj 1 x mesečno 3 mesece zapored.

5. Energijska pomoč in energijski pregled na daljavo            

trajanje: energijsko čistimo 3 dni zapored, da ugotovimo vzrok težave in jo  omilimo / razrešimo.

Po mailu vam pošljemo pisno poročilo in nasvete ter se pogovorimo o vaši situaciji.

6. Mesečna  podpora

Posebna storitev z izjemnimi rezultati. Izvajamo jo na daljavo. Sistem pranskega energijskega zdravljenja omogoča vpogled v energije posameznika, družine, študenta, športnika, doma… Z energijsko podporo iz najvišjih nivojev se ne vpletamo v vaše odločitve in način življenja, podpiramo pa življenjski tok vaše Duše in s tem nova naključja, spoznanja, ki izboljšajo kvaliteto in zadovoljstvo življenja. Vsak mesec prejmete poročilo z nasveti in namigi, glede na vaše preteklo stanje, saj so s sodelovanjem rezultati hitri in učinkoviti.

7. ENERGIJSKA MASAŽA za krepitev imunskega sistema   

Z masažo eteričnega telesa (ovoj okoli fizičnega telesa), spodbudimo njegovo delovanje in okrepimo zdrav pretok po telesu. Zaradi različnih stresnih situacij se to telo skrči in utrudi ter v sebi nosi različne dražljaje iz okolice in našega doživljanja. Z energijsko masažo prekinemo začarani krog čustvenega odzivanja in kemijske reakcije v fizičnem telesu. Zato je zdravljenje uspešnejše, saj je fizično telo deležno pravega počitka. Priporočamo vsem, ki ne morete spati, ki se čustveno vrtite v začaranem krogu, ki imate kakršnakoli kronična obolenja. Energijska masaža se običajno izvaja kot dodatna pomoč pri ostalih terapijah, da zmanjšamo reakcije in čas okrevanja. Deluje kot dodatni energijski paket, ki ga porabljate sproti v življenju.

8. ENERGIJSKA MASAŽA 5 elementov za pozitiven krog in podporo željam in merkabi

Z energijami angelov zdravljenja, elementov narave (les, ogenj, zemlja, kovina, voda) in energijami vašega Višjega jaza podpremo vaš namen ali željo (zdravje, ljubezen/partnerstvo) in aktiviramo vaše energije (merkabo), da vas vodijo v tej smeri. Pri tem se v najhitrejšem možnem času želje realizirajo, če so v skladu z vašimi najvišjimi energijami in s tem energijami Stvarstva. V nasprotnem primeru, da so želje nižje narave, pa ozavestimo, zakaj tistega ne želimo ali potrebujemo in s podporo energij zmoremo prestopiti in se odpreti za višje energije.

9. ENERGIJSKA MASAŽA za podporo Višjemu Jazu – Duši – energiji življenja

Z masažo eteričnega telesa (ovoj okoli fizičnega telesa), spodbudimo njegovo delovanje in okrepimo zdrav pretok po telesu. Ko to energijo povežemo z energijo Višjega Jaza / Duše, dobi življenje nov zagon in se začne odvijati v bolj pravo smer, smer srca in zavedanja.  Z energijsko masažo prekinemo začarani krog čustvenega in mentalnega odzivanja na okolico, v naš energijski sistem se naseli večji notranji mir, notranje vedenja, bolj lahko slišimo svoj notranji glas in zaživimo po novih energijah, ki jih nosimo v sebi.  Priporočamo vsem, ki se vam  življenje ne odpira v prave smeri, vsem, ki čutite, da je čas, da se nekaj spremeni, pa ne veste, kje in kako začeti.

10. BARVNA ANALIZA NOTRANJEGA STANJA

Razložimo vam vaše čustveno in razumsko delovanje, vaše komuniciranje z okolico sedaj in nekoč in vpliv preteklosti na vas,  vaše vsakdanje življenje, pritok materialnih dobrin, na kakšen način sprejemate ideje, vaš notranji zavedni ali nezavedni odziv na vse vas. Dobite tui nasvete, kako izboljšati ali ohranjati stanje. 

Priporočamo za ljudi, ki bo obnavljajo stanovanje, prenavljajo oblačila ali si želijo otroka, pa so neznane prepreke.

11. ENERGIJSKO ČIŠČENJE STANOVANJA ali POSLOVNEGA PROSTORA

12. FENG SHUI energijsko in barvno  svetovanje

Trajanje:  cca. 2 tedna od začetnega pregleda- obiska do izdelave predlogov, ki lahko zajemajo  celotno  hišo , stanovanje, parcelo/dom ( barve , bagua, VZ sistem,  osebni pregled, nasveti in navodila za prenovo in vzdrževanje)

13. ISIS

Inner Space Interactive Sourcing = interaktivno iskanje virov notranjega prostora (prostora tretjega očesa). Iščemo, odkrivamo in energijsko zdravimo sedanje čustvene blokade in pogojeno obnašanje – avtomatski pilot v določenih situacijah. Raziskujemo vire naših odločitev, ki nas vodijo v začaranem krogu skozi življenje. Odkrivamo energije, ki privlačijo v naše življenje podobne ljudi, podobne situacije in jih s pomočjo višjih energij zdravimo. Iščemo in odkrivamo naše notranje kvalitete, ki nam postanejo v pomoč, ko jih ozavestimo ali vsaj opazimo, da so prisotne tudi pri nas.  ISIS priporočamo vsem, ki se na kakršen koli način ukvarjajo s sabo in želijo resnično spoznati sebe in svoje kvalitete. Priporočamo tudi vsem, ki pogosto sanjajo enake sanje. In tistim, ki se še nikoli niso poglobili v svoj magični notranji svet.

14.  “Heart & Soul Healing™” (Zdravljenje Srca &Duše™)

Je izredno močan zdraviteljski proces namenjen odkrivanju osebne resnice. Njegov namen je, da pomaga intergrirati človekovo celotno bitje z višjim jazom. To zdravljenje išče vzorce, ki jim človeška podzavest daje veliko energije. Dostikrat obstaja, ne glede na to koliko smo vložili v razumevanje našega mentalnega, emocionalnega, duhovnega in fizičnega nivoja, nek manjkajoči del, ki nam onemogoča dokončno razrešitev problemov. Heart & Soul Zdravljenje nam pomaga, da lahko presežemo te lastne omejujoče ovire.

To je metoda zdravljenja, ki zdravi vse nivoje našega bitja na celičnem in multi-dimenzionalnem nivoju.  Celično pomeni, da se soočimo s težavami na vseh nivojih bivanja in dimenzij. Mi vsi smo multidimenzionalni in obstajajo aspekti nas samih, ki bivajo v drugih realnostih in časovnih obdobjih. Večina se strinja, da je eden naših delov povezan z Izvorom.
Ko brezpogojno ljubimo vse naše dele, dopustimo da vedno več naših delov preide v našo zavedanje. Namen te seanse je, da se z razumevanjem in pozornostjo zavemo vseh naših različnih aspektov, v katerih obstajamo.

Je združevanje fizične, emocionalne, mentalne in duhovne realnosti. Je metoda zdravljenja vseh naših delov, ki so ujeti v različnih časih in prostorih, da pridemo celoviti v ta čas in ta prostor in smo polno v svoji moči in v pristnem stiku z našimi višjimi energijami. Naš Višji jaz ne sodi. Enostavno nosi informacije o nas. Ko stopimo v stik z njim, spoznamo, da lahko sprejmemo vse odgovore, ki so pomembni za nas, to povezavo varno uporabljamo.  Zdravljenje Srca&Duše pomaga zaznati in definirati vzorce, katerim naš podzavesti um ali Višji jaz, daje energijo, ne da bi se mi tega zavestno zavedali. Naš podzavestni um ve vse o nas, vključno z vsem, kar se nam je zgodilo. Naša podzavest ve in ohranja sled vsakega našega vidika, prostora in mesta v katerih smo bivali od kar smo prišli iz Izvora. S tem, da postajamo celoviti in prisotni tukaj in zdaj, postajamo zavesten ustvarjalec svojega življenja.

Nekatere osebe se na seansi zavejo problemov ali koristi iz drugih dimenzij in svetov. Če se pojavi taka izkušnja, pomeni da te druge dimenzije in svetovi odsevajo enake lekcije, ki jih oseba doživlja v tej resničnosti.  Vse je povezano med seboj. Vse se doživlja prav sedaj na vseh nivojih – simultano. Skozi zdravljenje na celičnem nivoju, smo sposobni iti tja, kjer pridobimo razumevanje, ki nas potem osvobodi, da lahko zaživimo našo resnico. Manjkajoči del lahko najdemo v prvih mesecih našega življenja, v maternici, v prejšnjih življenjih ali celo v mulitdimenzionalnih ali notranjih nivojih našega bivanja. Vsi ti nivoji so nam dosegljivi na celičnem nivoju.  Če problem ni razumljen istočasno na vseh štirih nivojih našega bitja (mentalno, čustveno, fizično in duhovno), naš podzavesti um avtomatično daje energijo ostanku celičnega zapisa, ki je ostal v dvomu in zmedi.
Ko spoznamo resnico na vseh nivojih našega bitja, se osvobodimo od energetskih zapisov (imprintov), neprimernih miselnih form ali programov in moči, ki so jo imeli ljudje na naše življenje.
Skozi direktni stik z našim višjim jazom spoznamo, da smo že mojstri našega življenja. To spoznanje nam pomaga, da sprejmemo popolno odgovornost za to kar smo v resnici.